Prøv Complete Vegan™ til kun 269,-

Det du trenger til et komplett vegansk og vegetariansk kosthold

Alt i én pakke!

Nå som vinteren og forkjølelsessesongen begynner å nærme seg er det mange som er ekstra på vakt i forhold til å styrke immunforsvaret sitt. Complete er et komplett kosttilskudd hvor vi har samlet alle de essensielle vitaminene og mineralene, samt Omega-3 i en og samme pakke.

Godt for immunforsvar og hjertet.

Omega 3-fettsyrene er hentet direkte fra kilden hvor fisken selv henter sine, fra alger! Oljen fra alger er av veldig god kvalitet og kan produseres svært miljøvennelig.I tillegg er den i motsetning til fiskeoljer- smaksnøytral!Fettsyrene DHA og EPA  (Omega-3) er godt for hjertehelse og blodtrykk. Den kan også redusere risikoen for å få slag, dempe angst og depresjoner, samt redusere risikoen for kognitivt forfall.Complete inneholder også full daglig dose av Vitamin-D og B12 som er godt for en hele rekke viktige funksjoner i immunforsvaret, hjernen og nervesystemet. Complete inneholder 30 serveringsposer som er ferdigdoserte slik at du får i deg nøyaktig mengde hver dag. I hver pose finner du en multivitamin og mineral kapsel, og to alge- omega kapsler som inneholder både EPA og DHA.

Miljø- og dyrevennlig.

All papir- og kartongemballasje som brukes i våre produkter FSC-sertifisert, og all emballasje er resirkulerbar. All papir, plast og aluminium vi bruker, har vært resirkulert minst en gang.Alle ingrediensene er fremstilt ved hjelp av bærekraftig dyrkning. Dette bidrar både til økt kvalitet for deg som kunde, og minimal påvirkning på dyreverdenen og miljøet.Tast inn telefonummeret ditt i skjema for å starte din bestilling. 

Alt du trenger for en sunn hverdag!

 

Prøv Complete Vegan™ til kun 269,-

Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Hent adresse», eller fyll ut skjemaet manuelt.

  • Rabattkode godkjent. Gratulerer, du får første pakke til kun kr 99.

  • Ja takk! Jeg vil bestille Complete Vegan for kun 269 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 389 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg!.